Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Akkerweg 4 in Riel 5133 NB

Akkerweg 4

5133 NB Riel
Koopsom € 369.000,- v.o.n.

Omschrijving

Zelf uw woning (laten) bouwen op een geweldig perceel van maar liefst 2650 m2 in het buitengebied van Riel!

Dit kavel is volledig vrij gelegen in het buitengebied op zeer korte afstand van natuurgebied "De Regte Heide". Het kavel biedt u de mogelijkheid om naar eigen wens en inzicht een woning te bouwen. De bestemmingsplanvoorschriften zijn dermate ruim dat er voor iedere wens een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zelf uw woning (laten) bouwen op een geweldig perceel van maar liefst 2650 m2 in het buitengebied van Riel!

Dit kavel is volledig vrij gelegen in het buitengebied op zeer korte afstand van natuurgebied "De Regte Heide". Het kavel biedt u de mogelijkheid om naar eigen wens en inzicht een woning te bouwen. De bestemmingsplanvoorschriften zijn dermate ruim dat er voor iedere wens een invulling bestaat.

Er zijn reeds tekeningen en schetsontwerpen aanwezig die eerder goedgekeurd zijn door de gemeente. Deze zullen ter beschikking worden gesteld aan de kopers. Het kavel is aan de straatzijde ca. 23 meter breed en aan de achterzijde ca. 32 meter. De diepte van het perceel is ca. 90 meter.

In het kort zijn dit de bouwvoorschriften:

De woning mag maximaal 1000 m3 groot worden en mag een goothoogte hebben van maximaal 4,5 meter en goothoogte van 9 meter. De woning dient te worden voorzien van een kap.

De oppervlakte van bijgebouwen mag maximaal 100 m2 zijn met een goothoogte van maximaal 3 meter en een nokhoogte van maximaal 5 meter.

Naast de bestemmingsplanvoorschriften bieden de regels omtrent het "Omgevingsvergunningvrij bouwen" nog meer ruimte om, desgewenst, nog groter te bouwen.

De ligging is uitermate interessant voor rustzoekers. De omgeving wordt gekenmerkt door landerijen met enkele (voormalig ) agrarische woningen.

Vraag naar de exacte bestemmingsplanvoorschriften en het beeldkwaliteitsplan bij Clavem Makelaars. Ook kunt u informatie terugvinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Er zijn diverse schetsplannen beschikbaar van woningen die op dit kavel geplaatst zouden kunnen worden.

Kortom; een geweldige kans voor mensen die hun droomhuis willen (laten) bouwen op een locatie die gekenmerkt wordt door ruimte en rust nabij de Regte Heide.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 369.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2650 m² Kadasteroppervlakte 2650 m² Kadastrale gegevens Gemeente Goirle Sectie K Perceelnummer 873 Oppervlakte 2650 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.