Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Ronde Akkers in Riel 5133 AE

Ronde Akkers

5133 AE Riel
Koopsom € 255.000,- v.o.n.

Omschrijving

ZELF JE DROOMHUIS BOUWEN OP EEN KAVEL VAN 560 M2!

Dit bouwkavel van ca. 580 m2 is gelegen aan de Ronde Akkers en is gesitueerd achter de woning aan de Dorpstraat 59. Het perceel is momenteel nog bebouwd met een oude schuur die wordt verwijderd. Het bestemmingsplan laat het toe om hier een vrijstaand huis te bouwen. De woning heeft dan een achtertuin op het zuidoosten. Het perceel laat...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

ZELF JE DROOMHUIS BOUWEN OP EEN KAVEL VAN 560 M2!

Dit bouwkavel van ca. 580 m2 is gelegen aan de Ronde Akkers en is gesitueerd achter de woning aan de Dorpstraat 59. Het perceel is momenteel nog bebouwd met een oude schuur die wordt verwijderd. Het bestemmingsplan laat het toe om hier een vrijstaand huis te bouwen. De woning heeft dan een achtertuin op het zuidoosten. Het perceel laat daarnaast voldoende ruimte toe om op eigen terrein te parkeren (= norm in bestemmingsplan).

Het perceel is circa 16 meter breed en circa 37 meter diep. Volgens het vigerende bestemmingsplan mag hier een vrijstaande woning gebouwd worden met een frontbreedte van 9 meter en een diepte van 13 meter. De goothoogte van maximaal 4,5 meter bedragen en de nokhoogte 9 meter. Daarnaast is het toegestaan om een bijgebouw te plaatsen met een maximumoppervlakte van 100 m2.

Voor de exacte regelgeving omtrent het bouwen kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar. Ter plaatse is het vigerende bestemmingsplan "Dorpstraat 59" van toepassing.

Het kavel is, na sloop van de bestaande schuur, klaar om bebouwd te worden. Er hoeven geen aanvullende onderzoeken gedaan te worden.

Het betreft een gedeeltelijk kadastraal perceel dat nog ingemeten moet worden. Eventuele onder- of bovenmaat wordt niet verrekend.

Alle kosten die betrekking hebben op de levering van het perceel (o.a. belastingen, kadasterkosten, notariskosten) zijn inbegrepen in de V.O.N.-prijs. Er komen dus geen kosten meer bij voor de koper.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 255.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 580 m² Kadasteroppervlakte 1513 m² Kadastrale gegevens Gemeente Goirle Sectie F Perceelnummer 1539 Oppervlakte 1350 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Goirle Sectie F Perceelnummer 394 Oppervlakte 163 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.