Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

 

Aankoopmakelaar Hilvarenbeek & Goirle

Wilt u binnenkort uw eerste huis gaan kopen? Bent u door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding op zoek naar een groter huis? Of wilt u juist iets kleiner gaan wonen? Bij aankoopmakelaar Clavem helpen wij u uw droomhuis te kopen! U heeft een aantal eisen die u graag voor uw volgende huis of appartement wilt. Heeft u na het scherpstellen van uw eisen een huis gevonden aansluit bij uw wensen? Vaak zijn er ook nog andere spelers die geïnteresseerd zijn om het huis of appartement te kopen. Samen met u gaan wij kijken of uw eisen reëel zijn, gekeken naar het huidige aanbod in de markt én hoe u kans maakt om als winnaar uit het aankooptraject te komen.   

 

Een objectief oordeel van een register makelaar-taxateur

 De aankoop van een woning is één van de spannendste momenten uit uw leven waarbij u zich het beste kunt laten vergezellen door een ter zake deskundig persoon. Om te voorkomen dat u een impulsieve aankoop doet die het gevolg is van emotie, geeft de makelaar van Clavem u een rationeel advies over uw "droomhuis". Hij wijst u hierbij o.a. op de leefomgeving van de woning, de bouwkundige staat alsmede op juridische zaken die gepaard gaan met de eigendom van de woning. Op basis hiervan kan hij een waarde-advies afgeven en eventueel overgaan tot aankoop van de woning. Dit alles uiteraard in nauw overleg met u.

Kortom; het kopen van een woning begint bij Clavem Makelaars!
 

Huizen te koop in omgeving Hilvarenbeek & Goirle

Woont u in de omgeving van Goirle of in de omgeving van Hilvarenbeek en wilt u een huis gaan kopen? Graag gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden in de buurt. Wij hebben een groot lokaal netwerk waarmee we het juiste huis voor u kunnen vinden. Benieuwd naar ons huidige aanbod in huizen? Neem dan eens een kijkje naar ons huizenaanbod of ons nieuwbouwaanbod

 

Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bel 013-5342129 of mail: makelaardij@clavem.eu