Mijn favorieten

Verkoopmakelaar


Verkoopmakelaar Hilvarenbeek & Goirle

Wilt u uw huis verkopen? Een spannend proces, dat begrijpen wij maar al te goed! Bij het verkopen van uw huis komen verschillende zaken kijken. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. of van H tot Z, afhankelijk van wat u zelf wilt doen. Hoe het proces er voor u ook uitziet, bij verkoopmakelaar Clavem zorgen we ervoor dat uw huis verkocht wordt! Maak gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.
 

Vaststellen van de vraagprijs:

De belangrijkste vraag voor u is uiteraard: wat is de waarde van mijn huis? Onze makelaars voeren een grondig onderzoek uit en gaan de Kadastergegevens van uw huis bekijken. Wat is de kadasterwaarde van uw huis? Voor welke prijs zijn huizen in de buurt recentelijk verkocht? Wat zijn de toekomstplannen van de buurt? Hoe goed is uw huis onderhouden? Allemaal vragen die meespelen bij het bepalen van de verkoopprijs.
Vervolgens nemen we samen uw wensen door. Misschien wilt u het huis snel verkopen en wilt u daarom onder de vraagprijs zitten. Of u geeft aan geen haast te hebben met de verkoop waardoor we uw huis wat hoger in de markt zetten? Gezamenlijk bekijken we de beste opties! 
Eenmaal uw huis in de markt gezet te hebben gaan we de biedingen monitoren. Naar aanleiding van de biedingen kunnen we de vraagprijs hoger of lager bijstellen. 
 

Verkoopkanalen van het huis 

Om uw huis te verkopen maken wij gebruik van verschillende kanalen. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, wordt het huis op diverse sites als Funda geplaatst. Wij garanderen een hoge plaats in Funda door gebruik te maken van de volgende 'tools':
  • 360 Graden foto's. Zo kunnen mensen in één afbeelding het huis rondkijken;
  • Een sterkte video-film van het huis;
  • Een professionele omschrijving van uw woning. 
Daarnaast wordt uw woning keurig gepresenteerd in een overzichtelijke brochure. Deze brochure wordt gekenmerkt door de navolgende punten:
  • De foto's zijn gemaakt door een professionele fotograaf
  • Duidelijke en heldere plattegronden in kleur, gemaakt door een extern bureau
  • Goede en uitgebreide omschrijving van uw woning

Wij zijn ook zeer actief op Social Media en hebben een grote achterban in de regio's Hilvarenbeek en Gorile. Bekijk onze Facebook pagina voor bijvoorbeeld een van de verkoop-video's.

De woningen bij Clavem zijn geplaatst op het uitwisselingssysteem van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Uw woning krijgt tevens een plaats in onze etalages aan de Tilburgseweg 1 te Goirle en aan de Hilverstraat 89 te Hilvarenbeek. 

Kortom; diverse middelen worden gebruikt om te komen tot een goed resultaat; de verkoop van uw woning op uw voorwaarden en condities.
 

Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bel 013-5342129 of mail: makelaardij@clavem.eu