Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

EEN KEURIGE PRESENTATIE VAN UW WONING


De verkoop van uw woning is bij de Register Makelaar-taxateurs o.z. van Clavem Makelaars in de juiste handen. Indien u na het vrijblijvende kennismakingsgesprek besluit om uw woning via ons kantoor te verkopen, zult u daar zeker geen spijt van krijgen.
 

Uw woning wordt keurig gepresenteerd in een overzichtelijke brochure. Deze brochure wordt gekenmerkt door de navolgende punten:

- foto's gemaakt door een professionele fotograaf

- duidelijke en heldere plattegronden in kleur, gemaakt door een extern bureau

- goede en uitgebreide omschrijving van uw woning


 

Uiteraard vindt u uw woning prominent terug op de diverse bekende woningsites op internet zoals o.a. Funda. Wij maken hiervoor

gebruik van de volgende tools:     

- 360 graden foto's

- een heuse video-film

- digitale plattegronden

- downloadmogelijkheid van de brochure
 

Door het toepassen van deze tools staat uw woning gegarandeerd hoog op de rankinglijst van Funda!

Uiteraard benutten wij de mogelijkheden van de diverse, sociale media om uw woning nog meer onder de aandacht te brengen.
 

Daarnaast wordt de woning geplaatst op het uitwisselingssysteem van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) alwaar wij lid van zijn. Uw woning krijgt tevens een plaats in onze etalages aan de Tilburgseweg 1 te Goirle en aan de Hilverstraat 89 te Hilvarenbeek. Tevens wordt ook ons inschrijfsysteem met vele woningzoekenden geraadpleegd en krijgt u het bekende TE KOOP-bord in uw voortuin.
 

Kortom; diverse middelen worden gebruikt om te komen tot een goed resultaat; de verkoop van uw woning op uw voorwaarden en condities.
 

Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bel 013-5342129 of mail: makelaardij@clavem.eu