Mijn favorieten

Onze medewerkers

CLAVEM MAKELAARS

Arno Vogels
Arno Vogels
Arno Vogels is sinds 2001 mede-vennoot en is al sinds 1999 werkzaam bij Clavem Makelaars. Arno is NVM-makelaar en is verantwoordelijk voor de makelaardij-activiteiten van het bedrijf. Hij is zowel op het kantoor in Hilvarenbeek werkzaam als ook in Goirle.
Antoon van den Broek
Antoon van den Broek
Antoon van den Broek is de tweede NVM-makelaar binnen het kantoor en sinds mei 2015 werkzaam bij Clavem Makelaars. Hij is een echte Goirlenaar en is hoofdzakelijk op het kantoor in Goirle te vinden.
Mayke Formannoy
Mayke Formannoy
Mayke Formannoy is in 2006 het team komen versterken. Zij assisteert Arno en Antoon bij de makelaardij-activiteiten. Ze is in de binnendienst dan ook verantwoordelijk voor o.a. het agendabeheer, de opmaak van de brochures alsmede de taxatierapporten en koopaktes. Mayke werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.
Marly Huijben
Marly Huijben
Marly Huijben werkt sinds december 2016 bij Clavem makelaars. Zij assisteert Arno en Antoon bij de makelaardij-activiteiten. Ze is in de binnendienst dan ook samen met Mayke verantwoordelijk voor o.a. het agendabeheer, de opmaak van de brochures alsmede de taxatierapporten en koopaktes. Marly is werkzaam op maandag en dinsdag.
Paul van Esch
Paul van Esch
Paul van Esch is, samen met Frans Burgers, de grondlegger van het bedrijf. Hij is dan ook al sinds 1984 als mede-vennoot aan het kantoor verbonden en houdt zich voornamelijk bezig met de zakelijke klanten uit het MKB op het gebied van verzekeringen.
Peter van den Biggelaar
Peter van den Biggelaar
Peter van den Biggelaar is in 1998 toegetreden als mede-vennoot. Hij houdt zich sindsdien bezig met voornamelijk de particuliere klanten op het gebied van de verzekeringen. Als Erkend Hypotheekadviseur is hij ook degene die verantwoordelijk is voor alle hypotheekvraagstukken.
Monique van Esch
Monique van Esch
Monique van Esch is vanaf het eerste uur van de oprichting bij het kantoor betrokken. Zij is momenteel verantwoordelijk voor de algehele polisadministratie en alle andere, voorkomende werkzaamheden op het gebied van de verzekeringen. Zij is van maandag tot en met woensdag op kantoor aanwezig.
Henny de Kok
Henny de Kok
Henny de Kok is al sinds 1999 een vertrouwd gezicht bij Burgers & van Esch. Sinds die tijd behandelt zij alle schades op het gebied van de verzekeringen. Zij is op donderdag en vrijdag op kantoor in Goirle bereikbaar.